Menu

Nieuwe algemeen directeur

10-10-2024

𝗟𝗶𝗻𝗱𝗮 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗭𝗮𝗻𝗱 𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗮𝗹𝗴𝗲𝗺𝗲𝗲𝗻 𝗱𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁𝗲𝘂𝗿 𝘃𝗮𝗻 𝗜𝗡𝗧𝗢𝗦
Met ingang van 1 december 2024 treedt Linda van de Zand (46 jaar) uit Arnhem in dienst als algemeen directeur bij Stichting INTOS. In december vindt er een warme overdracht plaats met de huidige waarnemende directie bestaande uit Bart Teunissen (waarnemend algemeen directeur) en Martin Verduyn (waarnemend operationeel directeur).

𝙋𝙧𝙤𝙛𝙞𝙚𝙡
Linda heeft ruime ervaring in de branche van sociale werkbedrijven waar zij vanaf 2013 werkzaam is als Teammanager & MT lid bij WerkBedrijf Rijk van Nijmegen. Daarvoor heeft ze gewerkt in het commerciële bedrijfsleven, waaronder een geruime tijd in de uitzendbranche. Volgens het Stichtingsbestuur van INTOS beschikt zij, naast relevante kennis en ervaring, over een prettige en enthousiasmerende persoonlijkheid en goede communicatieve vaardigheden welke passen bij- en in de cultuur van INTOS.

𝙒𝙚𝙧𝙫𝙞𝙣𝙜 & 𝙨𝙚𝙡𝙚𝙘𝙩𝙞𝙚𝙥𝙧𝙤𝙘𝙚𝙨
De keuze op Linda is gevallen na een zorgvuldig doorlopen werving & selectieproces welke begeleidt is door adviesbureau Geerts en Partners.
In dit proces zijn zowel het managementteam – en ondernemingsraad van INTOS, de ambtelijke organisatie van de gemeente Gennep en het Stichtingsbestuur zeer nauw betrokken geweest, onder andere in de advies- en selectiecommissie. Tot slot heeft de ondernemingsraad ook positief geadviseerd ten aanzien van haar aanstelling.

𝙑𝙤𝙤𝙧𝙩𝙯𝙚𝙩𝙩𝙞𝙣𝙜 𝙠𝙤𝙚𝙧𝙨
De ingezette koers met betrekking tot de (door)ontwikkeling van INTOS naar een toekomstbestendig leer-werkbedrijf gaat Linda voortzetten. Dit uiteraard in nauwe samenspraak en samenwerking met het Stichtingsbestuur, de gemeente Gennep, het managementteam- en de ondernemingsraad van INTOS.


Vorige pagina